Over dit recept

Een unieke blend van matcha, witte chocoladesiroop en Alpro Barista Haver. Verkoelend, verfijnd en perfect voor matchaliefhebbers.

INGREDIËNTEN

  • 160 ml Alpro Barista Haver
  • IJsblokjes
  • 20 ml witte chocoladesiroop
  • 3 gr hoogwaardige matcha
  • 60 ml water (80°C)

BEREIDINGSWIJZE

1

Stap 1

Zeef de matcha en klop het met 60 ml water (80°C).
2

Stap 2

Voeg de chocoladesiroop en matcha toe aan de kan en meng tot een geheel.
3

Stap 3

Vul het glas met ijsblokjes en voeg de Alpro Barista Haver toe.
4

Stap 4

Schenk het matcha- en siroopmengsel in het glas.
5

Stap 5

Serveer met een rietje of lepel om te roeren.

GEMAAKT MET...

ALPRO BARISTA HAVER

Alpro Barista Haver