Over dit recept

Een koele en fruitige verwennerij. Sinaasappelsiroop, espresso en Alpro Barista shaken tot perfectie en afgewerkt met een frisse sinaasappelschil. Ideaal voor zomermomenten.

INGREDIËNTEN

  • 120 ml Alpro Barista Amandel / Kokos / Haver
  • IJsblokjes
  • 20 ml Sinaasappelsiroop (bijv. Monin)
  • 1 Espresso
  • Sinaasappelschil (garnering)
Almond

BEREIDINGSWIJZE

1

Stap 1

Vul een boston shaker met ijsblokjes.
2

Stap 2

Voeg alle ingrediënten toe aan de shaker.
3

Stap 3

Schud tot het koel is.
4

Stap 4

Schenk en zeef in het glas.
5

Stap 5

Garneer met een sinaasappelschil op de rand van het glas.

GEMAAKT MET...

ALPRO BARISTA AMANDEL

Alpro Barista Almond