Over dit recept

Een fluweelzachte cold brew met romig pistacheschuim, gemaakt met Alpro Barista Amandel. Garneer met pistachekruimels voor een extra verfijnde touch.

INGREDIËNTEN

Voor het koude schuim
  • 440 ml Alpro Barista Amandel
  • 60 ml Pistachesiroop
  • Tools: iSi Green Whip en N2O patroon
Alpro Almond

BEREIDINGSWIJZE - KOUD SCHUIM

1

Stap 1

Voeg de Alpro Barista Amandel en siroop toe aan het iSi slagroomapparaat.
2

Stap 2

Sluit het iSi slagroomapparaat en voeg de N2O patroon toe.
3

Stap 3

Schud 6 keer en bewaar koel.

INGREDIËNTEN

Voor het drankje
  • IJsblokjes
  • 10 ml Pistachesiroop
  • 150 ml cold brew koffie
  • Pistachekruimels (garnering)

BEREIDINGSWIJZE - DRANKJE

1

Stap 1

Vul het glas met ijsblokjes.
2

Stap 2

Voeg de pistachesiroop toe.
3

Stap 3

Schenk de cold brew koffie over het ijs tot ongeveer 1 cm onder de rand.
4

Stap 4

Roer een paar keer van onder naar boven.
5

Stap 5

Spuit het koude schuim bovenop het drankje.
6

Stap 6

Garneer met pistachekruimels.

TIP: Laat de siroop uit de cold brew voor een minder zoete versie.

GEMAAKT MET...

ALPRO BARISTA AMANDEL

Alpro Barista Almond