Over dit recept

Verwelkom de lente met een frisse Pistache Iced Latte. Alpro Barista Amandel en een stevige dubbele espresso vormen de basis, verrijkt met een vleugje pistache. Afgemaakt met een karamel swirl voor de perfecte finishing touch.

INGREDIËNTEN

  • 150 ml Alpro Barista Amandel
  • 1 dubbele espresso
  • 20 ml Monin Pistache siroop
  • Monin Caramel saus (garnering)
  • IJsblokjes
Alpro Almond

BEREIDINGSWIJZE

1

Stap 1

Voeg ijsblokjes toe aan een glas.
2

Stap 2

Giet 150 ml Alpro Barista Amandel over de ijsblokjes.
3

Stap 3

Zet een dubbele espresso en voeg deze toe aan het glas.
4

Stap 4

Voeg 20 ml Monin Pistache siroop toe aan het mengsel.
5

Stap 5

Garneer de latte met een swirl van Monin Caramel saus.

GEMAAKT MET...

ALPRO BARISTA AMANDEL

Alpro Barista Almond