Over dit recept

Verwen jezelf met de warme smaken van de Tiramisu Latte. De subtiele noten van Alpro Amandel Barista verenigen zich met de diepte van een dubbele espresso, afgemaakt met een zijdezachte topping. Een klassiek dessert in een nieuwe vorm, perfect voor de wintermaanden.

INGREDIËNTEN

  • 230 ml Alpro Amandel Barista
  • dubbele espresso
  • 20 ml Tiramisu siroop

Topping:

  • Alpro Whipping
  • Cacaopoeder
  • Lange vinger
Almond

BEREIDINGSWIJZE

1

Stap 1

Giet de Tiramisu siroop in het glas en voeg de dubbele espresso toe.
2

Stap 2

Stoom de Alpro Amandel Barista en voeg toe aan het glas.
3

Stap 3

Maak af met opgeklopte Alpro Whipping, een lange vinger en wat cacaopoeder.

GEMAAKT MET...

ALPRO BARISTA AMANDEL

Alpro Barista Almond